Niets zo vervelend als schade aan uw camper. Wij zorgen dat uw camper weer helemaal in de originele staat terugkomt. Omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, voeren we reparaties en schadeherstel uit met ervaren vakmensen, moderne apparatuur, originele onderdelen en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists.

Deuken en andere schade zijn vaak goed te repareren. In andere gevallen voeren we reparaties uit met originele onderdelen van de fabrikant. Het herstellen van schades doen we snel en professioneel met de modernste gereedschappen en technieken.

Maak direct een afspraak voor schadeherstel aan uw camper

De volgende schades kunnen we herstellen volgens de FOCWA-richtlijnen:

Haal- en brengservice

In overleg met u is een haal- en brengservice mogelijk. We halen en brengen dan uw camper van en naar uw huis of stalling.

Schadeafhandeling verzekeraar

Als uw caravan Allrisk verzekerd is dan vergoedt de verzekeringmaatschappij vaak de kosten van de herstelwerkzaamheden. Wanneer u zich bij ons meldt met schade, dan kunnen wij het afhandelen van de schade met uw verzekeraar op ons nemen.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over schadeherstel en reparatie van een camper? Of wilt u ons aanbod aan betaalbare gebruikte campers bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Noorderbreedte 24 in Elburg (Route). Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of APK? Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op: 0525 745 992.