Met een onafhankelijke aankoopkeuring kun je erachter komen of de camper waarin je geïnteresseerd bent technisch in orde is. Bij onze werkplaats kun je terecht voor een onafhankelijke inspectie op 70 punten.

Het kopen van een camper doet u niet iedere dag. Het kan daarom verstandig zijn voor de aankoop een onafhankelijke aankoopkeuring te doen.

Bij deze controle wordt de camper van voor naar achteren gecontroleerd. Natuurlijk wordt de technische staat van motor, aandrijving en onderstel gecontroleerd. Maar typische camper-zaken worden gecontroleerd, als: vochtmeting, schades aan de opbouw en de gasdichtheid van leidingen. Ook wordt de werking van allerlei elektrische systemen gecontroleerd.

Maak direct een afspraak voor een camper aankoopkeuring

De door ons uitgevoerde inspectiewerkzaamheden worden vastgelegd in een keuringsrapport. Je kunt kiezen tussen twee soorten keuringen: een controle op vocht, lekkage en houtrot of een complete inspectie op 70 punten waarbij ook zaken als gasinstallatie, watersystemen, elektra, etc. worden meegenomen. De prijs voor de vochtinspectie is € 100,-. De uitgebreide aankoopkeuring met 70 inspectiepunten kost € 295,-.

Ook wanneer u overweegt bij ons een camper te kopen staat het u vrij een onafhankelijke aankoopkeuring uit te laten voeren bij een andere instantie.De eventuele kosten voor deze aankoopkeuring zijn wel voor uw eigen rekening.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over een aankoopkeuring van een camper? Of wilt u ons aanbod aan betaalbare gebruikte campers bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Noorderbreedte 24 in Elburg (Route). Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of APK? Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op: 0525 745 992.