Een onbezorgde vakantie begint bij een goed onderhouden camper. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, APK-keuren en repareren van campers. Ook voor een aankoopkeuring kunt u bij ons terecht.

APK en onderhoud camper

APK en onderhoud camper

Hoewel campers weinig worden gereden gedurende een jaar is onderhoud belangrijk. Ook voor een camper is APK op een zeker moment verplicht. Ons team staat voor u klaar.

APK en onderhoud camper
Camper aankoopkeuring

Camper aankoopkeuring

Met een onafhankelijke aankoopkeuring kun je erachter komen of de camper waarin je geïnteresseerd bent technisch in orde is. Bij onze werkplaats kun je terecht voor een onafhankelijke inspectie.

Camper aankoopkeuring
FOCWA schadeherstel en reparatie

FOCWA schadeherstel en reparatie

Niets zo vervelend als schade aan uw camper. Als FOCWA schadeherstelbedrijf staan we garant voor kwalitatief schadeherstel en een goede service.

FOCWA schadeherstel en reparatie

Onderhoud camper

Hoewel campers weinig worden gereden gedurende een jaar is onderhoud belangrijk. Ook voor een camper is APK op een zeker moment verplicht. Ons team staat voor u klaar. Maak hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt aan uw camper.

Camper aankoopkeuring

Met een onafhankelijke aankoopkeuring kun je erachter komen of de camper waarin je geïnteresseerd bent technisch in orde is. Bij onze werkplaats kun je terecht voor een onafhankelijke inspectie. Maak hier een afspraak voor een camper-aankoopkeuring.

Schadeherstel en reparatie van uw camper

Niets zo vervelend als schade aan uw camper. Wij zorgen dat uw camper weer helemaal in de originele staat terugkomt. Deuken en andere schade zijn vaak goed te repareren. In andere gevallen voeren we reparaties uit met originele onderdelen van de fabrikant. Omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, voeren we reparaties en schadeherstel uit met ervaren vakmensen, moderne apparatuur, originele onderdelen en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists. Maak hier een afspraak voor schadeherstel of reparatie van uw camper.