We staan er om bekend dat we scherp geprijsde tweedehands campers aanbieden, met een prima service en uitstekende garantievoorwaarden. Ons team heeft jarenlange ervaring in de camperbranche, en weten dus waar een camper op te beoordelen. Wij verkopen geen slechte producten en willen eerlijk zaken doen. We bieden onze klanten daarom de volgende zekerheden.

Onze zekerheden

1. Altijd een scherpe prijs

Sunshine Campers koopt rechtsreeks in van particulieren, zonder tussenkomst van ‘tussenhandelaren’. Sunshine Campers bespaart hierop veel geld, en kan dus met een kleinere marge verkopen. Alle prijzen zijn bovendien inclusief Nederlands kenteken, dus geen bijkomende keuringskosten of BPM. We rekenen ook geen afleverkosten.

2. Altijd een goed product

De mensen achter Sunshine Campers hebben al jarenlange ervaring in de camperbranche, en weten dus waar een camper op te beoordelen. Wij willen eerlijk zaken doen; het staat u dan ook vrij de camper door derden te laten keuren.

3. Altijd de juiste camper

Van klanten krijgen we regelmatig te horen dat ze verrast zijn door het fijne contact, de prima service en de uitstekende garantievoorwaarden. Onze naam Sunshine Campers staat voor het plezier van de camper die u bij ons koopt. Ons doel is u te voorzien van de juiste camper en de beste service. We hebben altijd een groot aanbod van gebruikte campers.