Sinds 2000 zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van tweedehands campers voor zeer scherpe prijzen. We hebben doorlopend een ruim aanbod aan occasions van goedkope campers, van merken als Bürstner en Hymer.

Onze naam is niet voor niets 'Sunshine Campers'. We staan er om bekend dat we scherp geprijsde tweedehands campers aanbieden, met een prima service en uitstekende garantievoorwaarden. Onze naam Sunshine Campers staat voor het plezier van de camper die u bij ons koopt.

Ons team

Ons team

Onze naam Sunshine Campers staat voor het plezier van de camper die u bij ons koopt. Ons doel is u te voorzien van de juiste camper en de beste service.

Ons team
Onze zekerheden

Onze zekerheden

We bieden onze klanten de volgende zekerheden: ✓ altijd een scherpe prijs, ✓ altijd een goed product en ✓ altijd de juiste camper. Bekijk waarom.

Onze zekerheden

Groot aanbod van gebruikte campers

We hebben doorlopend een ruime voorraad van tweedehands campers, van verschillende merken, modellen en prijzen. We zijn gespecialiseerd in campers van de merken Bürstner en Hymer.

Jarenlange ervaring met campers

Ons team heeft jarenlange ervaring in de camperbranche, en weten dus waar een camper op te beoordelen. Wij verkopen geen slechte producten en willen eerlijk zaken doen. Het staat u dan ook vrij de camper door derden te laten keuren. De eventuele kosten voor deze aankoopkeuring zijn wel voor uw eigen rekening.

Vertrouwde adres voor uw campers in Elburg

Noorderbreedte 24
8081 PX Elburg (Route)

Breng gerust een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met: 0525 – 745 992 of mailen naar: info@sunshinecampers.nl.