Een camper is een grote investering. Je kunt daar natuurlijk voor sparen. Maar financieren is momenteel een goed alternatief. We leggen hier de voordelen uit.

Het grote voordeel van financieren is natuurlijk dat u gelijk op pad kunt met de camper. Waarom jaren wachten? Morgen kun je al camper rijden. Nu een camper kopen is nu genieten. Financieren kent momenteel een relatief lage rente.

Met het concept CamperDreams van Finanplaza kunt u online een vrijblijvend financiersvoorstel opvragen via de online calculator. Zij hebben contacten met 17 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod. Wij, en onze klanten die u reeds zijn voorgegaan, hebben goede ervaringen met Finanplaza. Als u bij ons besluit tot de aankoop van een camper kunnen wij ook ter plekke contact met Finanplaza opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Let op: geld lenen kost geld.

Met NKC-ledenvoordeel kun je bij Bovemij Finance terecht voor een aantrekkelijke camperfinanciering. Ben je NKC-lid? Dan bespaar je met een rentekorting van 1,5% of 3% flink op de maandtermijn.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over het financieren van een camper? Of wilt u ons aanbod aan betaalbare tweedehands campers bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Noorderbreedte 24 in Elburg (Route). Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of APK? Heeft u een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op: 0525 745 992.