Een camper is een grote investering. Het is mogelijk om hier (deels) een lening voor af te sluiten. Speciaal voor camper-eigenaren heeft Finanplaza een aantrekkelijke lening ontwikkeld: CamperDreams.

Inruil camper

Inruil camper

Wilt u bij de aankoop van een nieuwe camper uw huidige camper inruilen? Geen probleem bij ons. Zelfs uw caravan of auto kunt u bij ons inruilen.

Inruil camper
Financieren van uw camper

Financieren van uw camper

Een camper is een grote investering. Je kunt daar natuurlijk voor sparen. Maar financieren is momenteel een goed alternatief. We leggen hier de voordelen uit.

Financieren van uw camper

Met het concept CamperDreams van Finanplaza kunt u online een vrijblijvend financiersvoorstel opvragen via de online calculator. Zij hebben contacten met 17 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod. Wij, en onze klanten die u reeds zijn voorgegaan, hebben goede ervaringen met Finanplaza. Als u bij ons besluit tot de aankoop van een camper kunnen wij ook ter plekke contact met Finanplaza opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten. Let op: geld lenen kost geld.

Camper of caravan inruilen of verkopen

Uw oude camper of caravan inruilen kan bij ons. Veel bedrijven houden bij hun verkoopprijzen rekening met mogelijke inruil. Dat doen wij niet; zonder inruil krijgt u daardoor niet nog meer korting. Als u wel wilt inruilen, zal de inruilprijs daardoor wel lager zijn dan bij andere bedrijven. Naar ons idee gaat het er echter om hoeveel u moet bij betalen; en daarin proberen wij scherp geprijsd te zijn!

Wij kopen alle soorten campers vanaf bouwjaar 1991 (geen zelfbouw). Bel voor meer informatie naar: 0525-745 992, of mail naar info@sunshinecampers.nl en verkoop uw camper vandaag nog!